natuurlijke verander-management

Helemaal Heppie

Krachtig en Vrij

Wat is natuurlijke verander-management ?

Natuurlijke verander-management is op zoek gaan naar jouw beelden over de werkelijkheid. Vanuit dit weten, kun je aan de slag met herschrijven van jouw wereldbeeld. Jij weet als geen ander wat het beste voor jou is. Om dat in je eentje boven tafel te krijgen lukt niet altijd. Het is dan ook heel legitiem om hierbij een ervaringsdeskundige in te schakelen. Ik help je bij beschrijven, opschrijven en herschrijven.

Door de antwoorden in jezelf te vinden, kun je veranderingen doorvoeren in je dagelijkse manier van je leven spelen. LilANT zoekt met jou naar op praktische wijze naar de beste verhalen. Je kunt hiermee je leven ter hand kunt nemen en je eigen verhaal (her)schrijven.

Wij denken vrij en zijn onafhankelijk. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor ons leven in eigen hand, werken graag met natuurlijke aspecten en zetten onze talenten in.

Hoe kom je erachter of dit iets voor jouw is?

  1. Bel of mail voor informatie.

In het bijzonder geschikt voor mensen die

  1. bewuster willen leven;
  2. gelukkig en vrij willen zijn;
  3. eerlijk naar zichzelf te kijken;
  4. verbinding zoeken met zichzelf en alles wat is.

Filmpje over verandermanagement zoals het vroeger ging

impressie werkwijze tot 2016 (mp4)

of

impressie werkwijze tot 2016-2 (flv)

Wij werken:

voorwebsite

Intuïtief, professioneel en op maat voor jouw  situatie. We wandelen als het even kan buiten in de natuur. Als dat niet kan dan kijken we naar de bestaande mogelijkheden, zoals wij altijd zoeken naar wat wel kan.

Wil je schrijven of verbeelden, dan behoort digitale uitwisseling tot de mogelijkheden.

Bel of mail voor een afspraak of meer informatie!

Contact

 

 

Referentie:

Ik wil je even laten weten dat ik heel blij ben. Gisteravond heb ik heel rustig met mijn vrouw gesproken over de “wandeling” en de effecten. Ik kan nu zonder sterke emoties denken aan vroeger en het ook allemaal  detail bespreken. Dit kon voorheen echt niet. Het is voor ons heel fijn. (zomer 2016)